KARRIÄR

KOM UPPTÄCK TILLSAMMANS MED OSS!

Vi rekryterar nya GeoPoolers till vår expertorganisation. GeoPool erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter inom prospektering och geologisk forskning.

På GeoPool kan du utveckla din kompetens genom att arbeta i olika skeden av prospektering med en mängd olika kunder verksamma i de nordiska länderna. Inom vår organisation har du möjlighet att tillhandahålla lösningar som gynnar våra kunder, lokalsamhällen och hela branschen. Nyckeln till framgångsrik prospektering är, enligt oss, att förtjäna och behålla det sociala förtroendet för att bedriva fortsatt verksamhet.

LEDIGA TJÄNSTER
Expert geovetare

GeoPool söker experter inom prospekterings- och gruvindustrin för att stödja våra geologiska tjänster och för att utveckla vår tjänsteportfölj.

Senior prospekterings­geolog

GeoPool söker en erfaren prospekteringsgeolog för att organisera och leda vår fältverksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Prospekterings­geolog

Vi söker mineralprospekteringsgeologer som kan ta hand om den praktiska organisationen av fältundersökningar och rapporteringen av geologiska prover.

Tekniker

Vi söker motiverade och självgående tekniker för att stödja vår mineralprospekteringsverksamhet. Jobbet är tillsvidare och kommer att starta så snart som möjligt. Arbetsplatsen är belägen på projektplatsen, huvudsakligen i norra Finland. Arbetet kan innebära resor eller rotationsarrangemang.

© 2024 GeoPool Web design: Wikström Media