DISCOVERING
TOGETHER

På GeoPool erbjuder vi professionella tjänster för mineralprospektering och geologisk forskning. Vi är din lokala partner i alla skeden av mineralprospekteringen.

01

VÅRA TJÄNSTER

Fälttjänster

Med omfattande erfarenhet av prospektering inom Fennoskandien genomför vi fältprogram säkert och ansvarsfullt med minimal miljöpåverkan. Dessutom tillhandahåller vi kvalitetsdata och geologiska tolkningar för projektgenerering.

Administration av tillstånd

GeoPool hanterar tillstånd för prospektering i Finland, Sverige och Norge. Vi upprätthåller goda relationer med de lokala myndigheterna för en smidig utveckling av dina prospekteringsprojekt.

Konsult­tjänster

GeoPool har erfarenhet av att driftsätta nya prospekteringsprojekt och etablera lokala baser för att stödja verksamheten på fältet. Vi sköter företagsadministrationen enligt de lokala reglerna för att ditt företag kan fokusera på det väsentliga.

02

GEOPOOL

GeoPool är en pålitlig leverantör av heltäckande tjänster för mineralprospektering. Vi verkar globalt med fokus på Finland, Sverige och Norge, där vi har lokal insikt i marknaderna, språken och lagstiftningen. Våra kunder är företag som arbetar för att säkra råvaror för framtida generationer.

GeoPools experter har lång erfarenhet av mineralprospektering, allt från fältarbete till projektledning, information, licensiering och juridisk rådgivning, vilket gör oss unika i branschen. Genom vår verksamhet sammanför vi prospekterings- och gruvbolag, intressenter, markägare och tillsynsmyndigheter.

Skräddarsydd expertis för ansvarsfull prospektering.

03

ASD PRODUCTS

We are a proud distributor of a selection of powerful exploration tools from Malvern Panalytical Ltd. The ASD range instruments include field-portable full-range UV/Vis/NIR/SWIR spectrometers and spectroradiometers. Spectrometers detect the molecular structure of the target material in real-time, which can be applied in, for instance, mineral identification, alteration mapping and analysis. Spectroradiometers are also suitable for remote sensing and ground-truthing.

At GeoPool, we use in-house ASD spectrometers to record alteration zoning both effectively and objectively.

03

KONTAKTA OSS

Planerar du prospektering i Fennoskandien?
Behöver du hjälp med ditt nuvarande prospekteringsprogram?

Kontakta oss! Vi levererar en skräddarsydd prospekteringslösning för ditt företag.

© 2024 GeoPool Web design: Wikström Media
Maanomistajille