DISCOVERING
TOGETHER

GeoPool tarjoaa asiantuntijapalveluita malminetsintään ja geologiseen tutkimukseen. Olemme paikallinen kumppaninne kaikissa malminetsinnän vaiheissa.

01

PALVELUMME

Kenttäpalvelut

Meillä on laaja kokemus Fennoskandian malminetsinnästä, ja toteutamme kenttätutkimustyöt turvallisesti ja vastuullisesti mahdollisimman vähäisin ympäristövaikutuksin. Lisäksi tarjoamme laadukkaita tietoaineistoja ja geologisia tulkintoja malminetsintäkohteiden määrittämiseksi.

Lupien hallinta

GeoPool hallinnoi malminetsintälupia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Ylläpidämme hyviä suhteita paikallisiin viranomaisiin varmistaaksemme malminetsintäprojektienne sujuvan etenemisen.

Konsultointi­palvelut

GeoPoolilla on kokemusta uusien malminetsintäprojektien käynnistämisestä ja paikallisten tukikohtien perustamisesta kenttätoiminnan tueksi. Tarjoamme paikallisten säännösten mukaiset yrityshallinnon palvelut, jotta yrityksenne voi keskittyä olennaiseen.

02

GEOPOOL

GeoPool on luotettava, kokonaisvaltainen malminetsintäteollisuuden palveluntarjoaja. Toimimme maailmanlaajuisesti keskittyen erityisesti Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan, missä meillä on paikallistuntemus markkinoista, kielistä sekä lainsäädännöstä. Asiakkaitamme ovat yritykset, jotka työskentelevät raaka-aineiden turvaamiseksi tuleville sukupolville.

GeoPoolin asiantuntijoilla on laaja kokemus malminetsinnästä aina kenttätöistä projektinhallintaan, tiedottamiseen, lupatehtäviin ja oikeudelliseen neuvontaan, mikä tekee meistä ainutlaatuisen alallamme. Toimintamme kautta yhdistämme malminetsintä- ja kaivosyhtiöt, sidosryhmät, maanomistajat sekä valvovat viranomaiset.

Räätälöityä asiantuntemusta vastuulliseen malminetsintään.

03

ASD PRODUCTS

We are a proud distributor of a selection of powerful exploration tools from Malvern Panalytical Ltd. The ASD range instruments include field-portable full-range UV/Vis/NIR/SWIR spectrometers and spectroradiometers. Spectrometers detect the molecular structure of the target material in real-time, which can be applied in, for instance, mineral identification, alteration mapping and analysis. Spectroradiometers are also suitable for remote sensing and ground-truthing.

At GeoPool, we use in-house ASD spectrometers to record alteration zoning both effectively and objectively.

03

OTA YHTEYTTÄ

Suunnitteletteko malminetsintää Fennoskandiassa?
Tarvitsetteko apua nykyiseen malminetsintäprojektiinne?

Ottakaa meihin yhteyttä! Toimitamme yrityksellenne räätälöidyn malminetsintäratkaisun.

© 2024 GeoPool Web design: Wikström Media
Maanomistajille